Izolație celuloză eco

Instalare

Metoda de instalare

Instalare mecanică specializată

Instalarea este o fază de lucru extrem de importantă atât în construcțiile noi cât și în proiectele de renovare. Activitatea necesită precizie, atenție și cunoaștere. Instalatorii noștri profesioniști vor desfășura activitatea de instalare la locația aleasă de dumneavoastră și într-un timp optim convenit.

Profesioniști experimentați vor instala izolația celulozică repede și cu precizie. Produsul este transportat la fața locului cu un camion. Apoi, folosind echipamentul special, izolația este suflată mecanic în locurile dorite printr-un furtun. Prin această metodă se formează un strat de izolație compactă care umple toate cavitățile și previne pierderile termice.

Instalarea manuală

Puteți de asemenea să efectuați singuri instalarea. În acest caz, va trebui să folosiți o remorcă sau un alt mijloc similar pentru a transporta materialul izolant gata ambalat la locul construcției. În acest caz transportul este deci exclusiv sarcina cumpărătorului. Puteți izola pardoseala și tavanul singuri, însă izolarea pereților și a structurilor înclinate cave ar trebui lăsată pe seama experților.

Este astfel de remarcat și faptul că izolația poate fi instalată manual și fără echipamentul de suflare.

Echipamentul de instalare

Echipamentul pentru instalarea izolației celulozice este un echipament mecanic specializat. Acesta este mobil pentru a putea fi transportat la locul unde se găsește construcția care trebuie izolată.
Echipamentul de instalare este un utilaj simplu prevăzut cu compresor de aer și suflantă.

Modul de utilizare

Materialul izolator sub formă de fulgi umectați este practic suflat cu presiune printr-un furtun în spațiile care se doresc a fi umplute și izolate. Accesul furtunului poate fi liber sau prin orificii practicate în pereții falși care acoperă cavitățile care trebuiesc umplute cu material. Umplerea optimă presupune și o ușoară compactare a masei izolatoare pentru a obține o izolație fără goluri, consistentă și uniformă. De aceea, izolația celulozică oferă caracteristici superioare de izolare termică și fonică, rezistență ridicată la ardere și mucegaiuri, asigurând și o aerisire a peretelui și un mediu ambiental plăcut.